logo coach willem kalmijn

Drs. Willem Kalmijn MMC

Als coach Kalmijn richt ik me op het sterk maken van het individu en van groepen in veranderingsprocessen.

willem-kalmijn

Gezien de grootte van trajecten of de behoefte van de opdrachtgevers aan een integraal traject zijn er soms organisatieadviseurs en/of meerdere trainers en coaches nodig. Connect verandertraject BV zorgt in deze gevallen voor voldoende capaciteit, maar vooral voor de perfectie door de juiste connectie. De individuele professional maakt voor de opdrachtgever het verschil!

Als directeur van Connect Verandertraject BV stel ik mijn belangrijkste connecties graag aan u voor:

Drs. Johan de Haas NLP-Master

Johan is onderwijs- en bedrijfskundige. Hij combineert zijn lange (internationale) ervaring als manager binnen de high tech sector met een diepgaande kennis van mensen en veranderingsprocessen.

johan-de-haas

Johan is een betrouwbare en betrokken trainer/coach, die snel contact legt. Hij geeft trainingen over projectmanagement, communicatie, timemanagement en leiderschap. Ook coacht hij teams in effectievere samenwerking en strategievorming. Bij hem telt elke deelnemer en hij zorgt ervoor dat deelnemers daadwerkelijk in de praktijk aan de slag gaan met wat ze leren.

Drs. Marcel Clerx MRE

Marcel is ondernemer pur sang met een bijzondere aandacht voor mobiliteit, gezondheidszorg en stedelijke ontwikkeling. Met zijn verleden van strategisch adviseur, directeur van een adviesbureau en lid van een managementteam van een woningbouwcorporatie kent hij de strategische uitdagingen van leiders.

marcel-clerx

Inmiddels werkt hij sinds 2004 als businessontwikkelaar en investeert hij in innovatieve start-ups. Zijn frisse, optimistische blik gecombineerd met zijn brede kennis maken hem tot een uniek persoon om mee te sparren. Het commercieel en innovatief (door)ontwikkelen van dienstverlening en producten zowel in het bedrijfsleven als in maatschappelijk relevante sectoren is bij hem in goede handen.

Drs. Mariëtte van de Meulengraaf

Mariëtte is organisatiepsycholoog en gespreks-psychotherapeut. Zij heeft ervaring als leidinggevende in het personeelsmanagement en werkt nu ruim 15 jaar als bedrijfspsychologe in de gezondheidszorg.

mariette-van-de-meulengraaf

Mariëtte weet goed door te dringen tot de kern van persoonlijke vraagstukken en maakt mensen daar op een respectvolle manier van bewust. Haar stijl van coachen kenmerkt zich door mensen vanuit hun persoonlijke situatie en mogelijkheden aan te zetten om te werken aan een betere samenwerking, loopbaanontwikkeling en optimaal functioneren. Mariette is de ideale persoon om dreigende uitval bij medewerkers te voorkomen danwel reeds uitgevallen medewerkers weer op de rit te krijgen.

Drs. Ing. Leo Kock

Leo is bedrijfskundige met een technische achtergrond. Naast zijn ervaring als professional en leidinggevende in het bedrijfsleven is hij ook ondernemer. Zijn eenmanszaak is in de jaren 90 uitgegroeid tot een organisatieadviesbureau met 25 medewerkers en 70 mensen in detachering. Het bureau was actief op het terrein van arbeidsmarktoeleiding voor hoger opgeleiden, loopbaanontwikkeling, organisatieadvies en trainingen.

leo-kock

Sinds 2007 werkt Leo als trainer, coach en adviseur op het gebied van business ontwikkeling en leiderschap binnen uiteenlopende bedrijfstakken. Zijn analytische blik maakt hem uitstekend geschikt als sparringpartner gericht op het managen en ontwerpen van processen. Als trainer/loopbaancoach is hij sterk in het naar boven halen van dieperliggende ambities en waarden waardoor persoonlijk leiderschap tot ontwikkeling komt.

Anja van den Heuvel BSc

Anja is inmiddels zo'n 18 jaar als mede-ondernemer verbonden aan Connect Verandertraject BV. Zij heeft een jarenlange ervaring als personeelsfunctionaris en is een betrokken en energieke arbeidscoach met een rake waarneming van mensen en situaties.

anja-van-den-heuvel

Met haar creativiteit, resultaatgerichtheid en haar goede analyses zorgt zij er voor beleidsvoornemens naar de uitvoering te krijgen. Haar ontwikkelingsgerichte visie is daarbij een sterk overtuigende factor in het meekrijgen van alle betrokken partijen. Als ideeën omgezet worden naar actie en realisatie weet zij als dan ook geen ander de energie op het project te vast te houden. Zij is inzetbaar als werkconsulent, personeel- en organisatieconsulent en als ondersteuner van bestuur en management. Ook is het invoeren van een integraal systeem van kwaliteit, veiligheid en Arbo in een MKB organisatie bij haar in goede handen.